Aşçı Kıyafeti Hakim Yaka Çift Düğmeli
Ücretsiz Kargo

Aşçı Kıyafeti Hakim Yaka Çift Düğmeli

Yorum Yap
Stok Kodu
AŞÇI KIYAFETİ HAKİM YAKA
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Aşçı Kıyafeti Hakim Yaka
 
Çeşitli beden seçenekleri ile bütün beden modelleri stoklarımızda yer almaktadır.
210 gram Alpakadan üretilmiş aşçı kıyafetidir.
Aşçı kıyafetleri indirimli ve düşük fiyatlı olarak, birinci sınıf malzeme ile dikilmiş, talep etmiş olduğunuz farklı ebatlar için özel üretim yapılabilme olanağı da bulunmaktadır.
Aşçı kıyafeti profesyonel bir kullanıma uygun olarak üretilmiştir, temizlenmesi aşamasında herhangi bir yıpranma ve renk değişikliği yapmamaktadır. Özellikle dikim kalitesi ve kumaş kalitesi bakımından, kullanıcıların beğenmemesi durumunda, ürünü geri iade etme imkanları bulunmaktadır. Aşçı kıyafeti modelleri arasında en çok tercih edilen model olarak tasarlanmıştır.
İlanda bulunan aşçı kıyafeti agm medikal tarafından üretimi yapılan ve yerli üretim olarak satılan bir aşçı kıyafeti modelidir. 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Aşçı Kıyafeti Hakim Yaka Çift Düğmeli Aşçı Kıyafeti Hakim Yaka Çift Düğmeli - Aşçı kıyafetlerinde farklı marka ve modeller ile birlikte, bizim üretimini yaptırdığımız ürün, kayseri bölgesinde üretimi yapılan ve adresinize ücretsiz kargo ile gönderilen, en kaliteli aşçı kıyafetlerini, en ucuz aşçı kıyafetleri olarak satın almanız mümkündür. AŞÇI KIYAFETİ HAKİM YAKA Aşçı Kıyafeti Hakim Yaka Çift Düğmeli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.