Çay Makinesi Süzgeçi Paslanmaz Çelik Tüm Çay Makineleri ile Uyumlu
Ücretsiz Kargo

Çay Makinesi Süzgeçi Paslanmaz Çelik Tüm Çay Makineleri ile Uyumlu

Yorum Yap
Stok Kodu
ÇAY MAKİNESİ SÜZGEÇİ ÇELİK
KDV Dahil
424,01 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Çay Makinesi Süzgeçi Paslanmaz Çelik 

Çay makinelerinin içerisinde çay deminin olduğu bölüme, çay konularak, makineden çıkarılıp, tekrar çay demleme kabına konulan parçadır. Çay tortusunun biriktiği süzgeçli parçadır. 
Bütün yuvarlak çay makineleri ile uyumlu olarak üretilmiştir, paslanmaz çelik malzemeden üretildiğinden dolayı, yıllarca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Bazı çay makinesi üreticileri, üretim yaparken, malzemeyi daha ucuz fiyatla tamamlamak için, süzgeç bölümlerini alüminyum parçadan yapmaktadırlar, Alüminyum çay makinesi süzgeçleri uzun süreli kullanıma uygun olmamaktadır. Bundan dolayı, çay makinesi süzgeçleri alüminyum olan kişi veya firmalar, çelik çay makinesi süzgeçleri ile ellerinde bulunan makinenin süzgeçlerini değiştirebilmektedirler. 
Satışa koyduğumuz çay makinesi delikli süzgeçi bütün, çay makineleri ile uyumlu olarak gönderilmektedir. Önemli olan bizi aradığınızda, çay makinenizin kaç litre su aldığını bilmeniz veya çay makineninizin kaç bardak çay aldığına dikkat etmelisiniz.
Not: Yedek parça satışları kargo alıcı ödemeli şeklinde gönderiyoruz.
çay makinesi süzgeçi
50 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
60 Bardaklık Çay makinesi yedek süzgeçi
80 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
100 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
120 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
160 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
200 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
250 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
400 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
500 Bardaklık çay makinesi yedek süzgeçi
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çay Makinesi Süzgeçi Paslanmaz Çelik Tüm Çay Makineleri ile Uyumlu Çay Makinesi Süzgeçi Paslanmaz Çelik Tüm Çay Makineleri ile Uyumlu - Çay makinelerinin dem haznelerinde bulunan, kabın içerisinde ki delikli parçayı satın almak için veya incelemek için bu ürün detayına bakabilirsiniz. ÇAY MAKİNESİ SÜZGEÇİ ÇELİK Çay Makinesi Süzgeçi Paslanmaz Çelik Tüm Çay Makineleri ile Uyumlu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.