Doğalgazlı Set Üstü Ocak Simfer Emaye 4 Gözlü Ocak
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Set Üstü Ocak Simfer Emaye 4 Gözlü Ocak

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI SET ÜSTÜ SİMFER 3047
KDV Dahil
0,00 TL
Doğalgazlı Simfer Mono 4G Emaye Blok Gövde Set Üstü Ocak

• Set üstü genişliği 60cm ölçüsündedir Boyutları: 60cmx55cmx9.5cm
• Üzerinde bulunan düğmeden dokunmalı çakmak sistemi sayesinde kolay kullanım sağlar.
• Cezve gözü dekoratif olarak ayrılmıştır 
• Gaz kesme emniyeti otomatik olarak ayarlanmıştır
•Otomatik olarak Gaz Kesme Emniyetli Set Üstü Ocaktır
• Renk: Beyaz yüzeyli emaye renkli
Doğalgazlı set üstü ocaklar arasında yer alan simfer ocaklar genellikle kullanım kolaylığı ve emniyet gereksinimlerinden dolayı piyasada onaysız olarak satılan doğalgaz ocaklarından daha pahalı olarak bir fiyatla karşınıza çıkmış olabilir. Simfer set üstü ocaklar arasında yer alan bu üründeki özelliklerden biri otomatik gaz kesme emniyetinin bulunması ve üretim aşamasında gerekli olan belgelerin alınarak izinli olarak üretimi yapılıyor olmasından kaynaklanmaktadır. Yeni düzenlemelerle birlikte bir takım kısıtlamalar getirilen doğalgazlı set üstü ocaklar için gaz kesme emniyetinin bulunması şart koşulmuş ve bu şekilde daha sağlıklı ve daha güvenlikli doğalgaz kullanımına imkan tanıyan set üstü ocaklar üretilmiştir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Set Üstü Ocak Simfer Emaye 4 Gözlü Ocak Doğalgazlı Set Üstü Ocak Simfer Emaye 4 Gözlü Ocak - Set üstü doğalgazla çalışan ocak fiyatlarıyla ayrıntılı olarak özelliklerini inceleyeceğiniz gaz kesme emniyeti bulunan ve gazmer onaylı mutfak için kullanım sağlanan ocaklardır. DOĞALGAZLI SET ÜSTÜ SİMFER 3047 Doğalgazlı Set Üstü Ocak Simfer Emaye 4 Gözlü Ocak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.