Kumtel Şömine Isıtıcı LX 2760 Buharlı Quartz Isıtıcı
Ücretsiz Kargo

Kumtel Şömine Isıtıcı LX 2760 Buharlı Quartz Isıtıcı

Yorum Yap
Stok Kodu
KUMTEL ŞÖMİNE ISITICI
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Kumtel Şömine Isıtıcı Buharlı ve Fanlı Isıtma

 

Termostat sistemi bulunan bu ısıtıcı, kendini otomatik olarak kapatıp açmakta ve elektrik tüketimini daha aza indirmektedir.

Üzerinde bulunan devrilme emniyeti sayesinde, düşme veya benzer olumsuz durumların yaşandığı anlarda, kendini otomatik olarak kapatmaktadır.

Kumtel şömine ısıtıcı üzerinde bulunan buhar sistemi sayesinde, ortamın veya kullandığınız odanın buhar ile havasının kurumasını engellemek ve özellikle küçük yaşta bulunan çocukların rahatsız olmasını engellemeye çalışmak için kullanabilirsiniz. Buhar sisteminde bulunan su haznesine ekleyeceğiniz suyun, ısındıkça kullanılan odaya buhar vermesi ve ortamın havasının kurumasının önüne geçilmesi sağlanmaktadır. Buhar sisteminin ayrı bir şekilde açılıp kapanmasını sağlayan bir düğmesi de bulunmaktadır.

Kumtel şömine üzerinde bulunan fan, sıcaklığın eşit olarak oda içerisine yayılmasını sağlamakta ve ortamın ısısının eşit bir şekilde yayılmasını gerçekleştirmektedir.

Kumtel şömine üzeride bulunan alarm sistemi sayesinde daha güvenli bir kullanım sağlanmaktadır.

Kumtel şömine ısıtıcı üzerinde bulunan ısıtma çubuklarında elipsoidal tel sarım sistemi kullanılmıştır ve daha verimli bir ısı elde edilmesini sağlamaktadır.


 
Kumtel şömine fiyatı istoç ucuzluğu ve ücretsiz kargolu olarak adresinize ulaşmasını sağlamaktayız. Kumtel şömine almak isteyen müşterilerimiz bize telefon ile ulaşabilir veya sistem üzerinden online olarak kumtel şömine siparişini verebilirler.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kumtel Şömine Isıtıcı LX 2760 Buharlı Quartz Isıtıcı Kumtel Şömine Isıtıcı LX 2760 Buharlı Quartz Isıtıcı - Yerli üretim olarak üretilen ısıtıcılar arasında yer almakta ve kumtel markası güvencesi ile satışa sunulmaktadır. Şömine ısıtıcının üst bölümünün kullanışlı olmasından dolayı ve özellikle ısıtma sisteminin iki taraflı olmasından dolayı tercih edilen bir ısıtıcı modelidir. Türkiye genelinde servis noktalarının yaygın bulunmasından ve kumtel markasına duyulan güvenden dolayı, kumtel şömine ısıtıcıyı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. KUMTEL ŞÖMİNE ISITICI
Kumtel Şömine Isıtıcı LX 2760 Buharlı Quartz Isıtıcı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.