Fotoselli Kağıt Havlu Makinesi Otomatik Sensörlü Havluluk
Ücretsiz Kargo

Fotoselli Kağıt Havlu Makinesi Otomatik Sensörlü Havluluk

Yorum Yap
Stok Kodu
KAĞIT HAVLU MAKİNESİ SENSÖRLÜ
KDV Dahil
1.763,02 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Fotoselli Havlu Makinesi Elektrikli Kağıt Havlu Dispenseri

 
İş yerlerinde kullanılan profesyonel tip fotoselli havlu makinesidir. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün olarak satılmaktadır. 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.
Fotoselli kağıt havlu, elektrikli ve pilli olarak kullanılabilir özelliktedir.
Kağıt havlu makinesi fotoselli olarak çalışmaktadır, ve ön kısmına elinizi yaklaştırdığınız zaman aktif olarak kağıt çıkarmaktadır. 
Dışarı çıkardığı kağıt havlunun uzunluğunu siz, 3 kademeli olarak ayarlayabilirsiniz, kısa uzunlukta kağıt çıkarsın, orta uzunlukta kağıt çıkarsın veya daha uzun boyutta kağıt havlu çıkarsın gibi, üç farklı kademede tercihize göre ayarlama yapabiliyorsunuz. Siz ayarladıktan sonra, müşterileriniz sizin ayarladığınız uzunlukta kağıt kullanmak mecburiyetinde bırakılacak, böylelikle fazla kağıt havlu israfı olmasının önüne geçmiş olursunuz.
Fotoselli havlu makinesi üzerinde, buton ve sensör kontrolü bulunmaktadır.

Elinizi sensörlü kağıt havlu makinesine doğru uzattığınızda kağıt havlu çıkarı ve yan tarafa doğru çektiğinizde, kağıt havlu kesilerek verilir.
Sensörlü havlu makinesinin ağzındaki kağıt alındığında, yeni kağıt vermek için makina kendini tekrar kurar,
Kağıt havlu makinesi 220 volt normal elektrik prizi ile veya 4 adet kalın pil ile çalışmaktadır. 
Havlu makinesi içerisine konulan kağıt, sürekli olarak kapalı ortamda olduğundan hijyenik kalır, aynı zamanda kullanım bakımından ekonomiktir.
Kağıt Havlu Makinesi Ölçüleri: 35.5cmx28cmx21cm boyutlarındadır.

 
Kağıt havlu makinesini, lokantalarda, otellerde, avm merkezlerinde ve toplu kullanıma açık bütün iş yerlerinde kullanıma uygun olarak üretilmiş, profesyonel sensörlü kağıt havlu makinesidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fotoselli Kağıt Havlu Makinesi Otomatik Sensörlü Havluluk Fotoselli Kağıt Havlu Makinesi Otomatik Sensörlü Havluluk - Otomatik kağıt havlu makinesi marka ve modelleri arasında, ithal ürünlerden birisi olan, kağıt havlu makinesi, profesyonel kullanıma uygun olarak üretilmiş ve hijyenik bir kullanım sağlaması amacı ile dizayn edilmiştir. Özellikle elektrikli olması ve şarj edilebilir özellikte olmasından dolayı oldukça fazla rağbet gören bir üründür. KAĞIT HAVLU MAKİNESİ SENSÖRLÜ
Fotoselli Kağıt Havlu Makinesi Otomatik Sensörlü Havluluk

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.